De Verkiezingswijzer wordt de Formatiewijzer

Als vervolg op de zeer succesvolle EPPA-site De Verkiezingswijzer is vanaf heden de site www.deformatiewijzer.nl live gegaan.

Gedurende de looptijd van de formatie treft u hier een verzameling relevante nieuwsberichten en informatie met betrekking tot de formatie aan. Onze website bevat ook een handige tool om te bekijken of uw favoriete coalitie over een meerderheid in beide Kamers beschikt.

Na enkele weken van intensief campagnevoeren door de 28 partijen die op de Kieslijst staan, mochten we op 15 maart jl. eindelijk naar de stembus. Ook wij merkten dat de interesse voor de verkiezingen steeds verder opliep. Na diverse malen de servercapaciteit van onze site De Verkiezingswijzer te hebben opgevoerd, kon onze hostserver het verkeer afgelopen dinsdagavond definitief niet meer aan. Op het hoogtepunt mochten wij dagelijks meer dan 40.000 bezoekers op onze site ontvangen.

De Formatiewijzer
Als vervolg op de zeer succesvolle EPPA-site De Verkiezingswijzer is vanaf heden de site De Formatiewijzer live gegaan. Gedurende de looptijd van de formatie treft u hier een verzameling relevante nieuwsberichten en informatie met betrekking tot de formatie aan. Deze website bevat ook een handige tool om te bekijken of uw favoriete coalitie over een meerderheid in beide Kamers beschikt.