Uitbreiding gegevens Nieuwspoort-app

Vier maanden na de lancering is de Nieuwspoort-app uitgebreid met een aantal nieuwe functies. Zo biedt de Nieuwspoort-app voortaan detailpagina’s voor commissies en fracties. De griffiers van elke commissie zijn terug te vinden op de betreffende detailpagina. Ook bevat de Nieuwspoort-app nu volledige lijsten met alle leden van zowel de Tweede Kamer als de Eerste Kamer en is aangegeven wie er in de fractieleiding plaatsnemen.

De gratis te downloaden Nieuwspoort-app, die werd gelanceerd op Prinsjesdag, heeft inmiddels al meer dan 1700 gebruikers.

De initiatiefnemers – perscentrum Nieuwspoort en EPPA Politiek & Lobby | Strategische Communicatie – stellen dat het toenemend aantal gebruikers bewijst dat de app inspeelt op een behoefte onder de volgers van de politieke ontwikkelingen op het Binnenhof.

De app bevatte al informatie over de openbare contactgegevens van leden van de Tweede Kamer en de Eerste Kamer, net zoals de openbare contactgegevens van de bewindspersonen, en informatie over en van perscentrum Nieuwspoort. Gebruikers kunnen Kamerleden, indien deze hun contactgegevens openbaar hebben gemaakt,  vanuit de app rechtstreeks bellen of emailen.

Gebruikers van de Nieuwspoort-app  krijgen zowel via Android als Apple automatisch een update van de app.

Al met al heeft de Nieuwspoort-app de bedoeling de volgers van het Binnenhof optimale service te bieden en de Haagse politiek dichterbij de samenleving te brengen.

De Nieuwspoort -app is te downloaden via www.eppa.nl/nieuwspoort, de Apple App Store of Google Play Store.

Plaats een reactie