Skip to content

Willemijn Vredegoor

Willemijn-1-scaled.jpg-2

Expertise
Willemijn is gespecialiseerd in advisering en politieke monitoring en adviseert haar klanten op uiteenlopende dossiers, waaronder inburgering en integratie, cultuur, zorg, humanitair beleid en decentrale overheden. Tevens ligt haar expertise naast nationale wetgeving en beleid ook op het duiden van Europese wetgevings- en beleidsprocessen. Steeds meer opdrachtgevers hebben immers te maken met wet- en regelgeving uit ‘Brussel’.

Ze heeft voor EPPA ervaring opgedaan met belangenbehartiging en public affairs in de context van de Europese Unie en bij verschillende overheidsinstanties gewerkt.

Achtergrond
Willemijn studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Zij heeft zich gespecialiseerd in European Law (LLM). 

Persoonlijk
Willemijn is lid van een politieke partij en een politieke jongerenorganisatie, waar zij een bestuursjaar heeft gedaan. Het is haar passie om politiek dichter bij de burger te brengen.

In haar vrije tijd is Willemijn fanatiek hardloopster. Ook is ze veel op de fiets te vinden en brengt ze haar vakanties graag door in de bergen. Ze heeft altijd een goed boek mee en verblijdt haar collega’s graag met zelfgebakken taarten en andere lekkernijen.