Skip to content

Nora van Elferen

547A2754-scaled-e1648129840448.jpg-2

Expertise
Nora van Elferen is als partner bij EPPA gespecialiseerd in het snijvlak van organisatiemanagement en public affairs. Zij adviseert haar opdrachtgevers met haar ruime ervaring op het gebied van public affairs, lobby, strategische communicatie en stakeholdermanagement, van boardroom tot beleidsmedewerker. Met haar scherpe pen en analytisch-strategische vaardigheden is zij een graag geziene consultant om de effectiviteit van public affairs strategieën en -acties van opdrachtgevers te verhogen. Om EPPA’s opdrachtgevers optimaal bij te kunnen staan, wisselt Nora haar bureauwerkzaamheden regelmatig af met een interim-opdracht, zoals bijvoorbeeld bij Nederlands familiebedrijf Louwman Group, internationale NGO Save the Children of de Raad voor de rechtspraak. Haar kracht ligt daarnaast in het analyseren van en adviseren over de optimale inrichting van de interne organisatie om externe slagkracht op het gebied van public affairs & lobby te verkrijgen.  

Achtergrond 
Met een multidisciplinaire wetenschappelijke achtergrond in Geschiedenis (RU Nijmegen),  Politicologie (RU Nijmegen) en Bestuurskunde (Universiteit Leiden) is Nora optimaal geëquipeerd om EPPA’s opdrachtgevers te adviseren. 

Persoonlijk
Nora houdt van sporten (kijken) als voetbal en F1, spendeert haar vrije uren graag in de natuur en is een groot whisky-liefhebber (Islay). Ze leest daarnaast graag politieke biografieën en luistert veel podcasts en jaren ‘60 muziek. 

Ze vindt het belangrijk om bij te dragen aan het imago en de professionalisering van het PA-vakgebied en is daarom actief in de BVPA (momenteel commissie Positionering & Communicatie) en neemt deel aan het BNR Lobbypanel. Daarnaast is Nora graag maatschappelijk actief door zich in te zetten als vrijwilliger in haar woonplaats en bestuurslid van de Stichting Prinsjesfestival.