Skip to content

Nassau de Lange

Nassau-scaled-e1681402575416.jpeg-2

Expertise
Met een achtergrond in de journalistiek heeft Nassau een scherp oog voor het vinden van het meest effectieve narratief. Zijn ervaring als redacteur bij de NOS in Hilversum heeft hem voorzien van de vaardigheden om boeiende online-artikelen en televisieverhalen te produceren. Bij EPPA brengt Nassau zijn multimedia-expertise in, waarbij hij een breed scala aan kanalen gebruikt om essentiële kernboodschappen te filteren en te presenteren. Specifiek benut hij zijn ervaring met multimediale contentcreatie, variërend van online-artikelen tot televisieproducties.

Persoonlijk
Buiten zijn professionele bezigheden koestert Nassau een passie voor koken, hardlopen en het verzamelen van verschillende soorten thee. Daarnaast leest hij graag poëzie uit het Midden-Oosten.

Achtergrond

Nassau studeerde Geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde een master Midden-Oosten Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studietijd bekleedde Nassau verschillende redactionele rollen, van vormgever tot eindredactie, bij verschillende universiteitsmedia. Met een focus op politieke systemen buiten Nederland heeft Nassau een onorthodox perspectief op moderne politiek ontwikkeld, wat hem onderscheidt in zijn rol bij EPPA. Zijn diepgaande analyse van politieke systemen buiten Nederland biedt een waardevolle lens waardoor hij complexe vraagstukken in de Nederlandse politiek benadert en nieuwe en innovatieve Public Affairs Strategieën ontwikkelt.