Skip to content

Lisanne van der Maale

547A2785-1-scaled.jpg

Expertise
Lisanne is als geen ander op de hoogte van de politiek-bestuurlijke actualiteit. Als analist zoekt ze onderwerpen tot de bodem voor klanten uit. Van implementatie van EU-wetgeving in Nederland tot uitgebreide stakeholderanalyses in een bepaalde sector. Hierdoor heeft ze een brede kennis van verschillende onderwerpen, zoals digitale economie, fiscale zaken en strafrecht. Ook is Lisanne expert op het gebied van de procedures rond wetgeving en beleid en staat ze veel internationale opdrachtgevers van EPPA bij.

Achtergrond
Lisanne van der Maale behaalde haar BA International Studies (specialisatie North America) aan de Universiteit Leiden. Tijdens deze bachelor heeft ze een half jaar aan Lake Forest College in de Verenigde Staten gestudeerd.

Lisanne heeft daarnaast de Master North American Studies afgerond, ook aan de Universiteit Leiden. Voor haar afstudeeronderzoek deed ze onderzoek naar de politieke verhoudingen tussen Puerto Rico en de Verenigde Staten.

Persoonlijk
Lisanne was als student-consulent actief om het bereik van een organisatie te vergroten en verbeteren en woont in Den Haag.