René Rouwette senior adviseur bij EPPA

René Rouwette heeft zich als geassocieerd senior adviseur bij EPPA aangesloten. Rouwette is een public affairs adviseur met veel ervaring in de maatschappelijke en publieke sector. Hij adviseert maatschappelijk georiënteerde organisaties en bedrijven hoe ze hun belangen in de politiek effectief kunnen behartigen, eventueel gecombineerd met de inzet van strategische communicatie en media. Met de komst van René Rouwette verbreedt en versterkt EPPA haar adviesrol richting huidige en nieuwe opdrachtgevers.

René Rouwette (37) is geboren te Sittard en sinds tien jaar woonachtig in Utrecht. Hij werkte onder meer als senior adviseur voor Hivos en public affairs bureau DDvL/PBLCO en diende lokale, nationale en internationale opdrachtgevers. De afgelopen 4,5 jaar was hij kwartiermaker en directeur van de maatschappelijke organisatie Kompass in Den Haag. Deze organisatie wijst kleine initiatieven gratis de weg in het politiek doolhof met de hulp van professionele lobbyisten.

De komst van Rouwette past binnen de ambitie van EPPA om een breed scala aan opdrachtgevers te bedienen. Rouwette heeft een uitgebreid nationaal en internationaal politiek netwerk en veel ervaring met woordvoering en strategisch public affairs advies op maat. Met zijn praktische en universitaire ervaring als trainer en docent gaat Rouwette bovendien binnen EPPA het trainingsaanbod verder verbreden.