Visie en werkwijze

Politieke lobby in Den Haag - Tweede Kamer / politiek / kabinet

Al meer dan dertig jaar draagt EPPA bij aan het behalen van de public affairs doelstellingen van zijn opdrachtgevers. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat u zelf de beste behartiger van uw belangen bent en dat onze rol er één is als adviseur en sparringpartner op de achtergrond.

Wij helpen u bij het in kaart brengen van het Europese, Haagse, provinciale of lokale krachtenveld. Wij helpen u bij het opzetten van de juiste coalities, het formuleren van uw kernboodschappen en het juist en tijdig informeren van andere belanghebbenden, beleidsmakers en beslissers. En, wij helpen u bij het opstellen en uitvoeren van het media- en communicatieplan ter ondersteuning van uw public affairs doelstellingen. Want succesvol lobbyen vraagt in onze ogen om een geïntegreerde public affairs en communicatiestrategie.

Wij reiken u dan alle lobbyinstrumenten aan. We houden u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We adviseren u over hoe, waar en wanneer u het beste uw boodschap kunt laten horen.

Samen met u en uw team bepalen we een geïntegreerde lobbystrategie en wij begeleiden u van dag tot dag. Zeven dagen per week, op elk gewenst tijdstip. Ons advies is strategisch, praktisch en realistisch.

EPPA onderschrijft de gedragscode van de BVPA.

Plaats een reactie