Visie en werkwijze

Visie en werkwijze

Al meer dan dertig jaar draagt EPPA bij aan het behalen van de public affairs doelstellingen van zijn opdrachtgevers. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat u zelf de beste behartiger van uw belangen bent en dat onze rol er één is als adviseur en sparringpartner op de achtergrond.

Wij helpen u bij het in kaart brengen van het Europese, Haagse, provinciale of lokale krachtenveld. Wij helpen u bij het opzetten van de juiste coalities, het formuleren van uw kernboodschappen en het juist en tijdig informeren van andere belanghebbenden, beleidsmakers en beslissers. En, wij helpen u bij het opstellen en uitvoeren van het media- en communicatieplan ter ondersteuning van uw public affairs doelstellingen. Want succesvol lobbyen vraagt in onze ogen om een geïntegreerde public affairs en communicatiestrategie.

Wij reiken u dan alle lobbyinstrumenten aan. We houden u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We adviseren u over hoe, waar en wanneer u het beste uw boodschap kunt laten horen.

Samen met u en uw team bepalen we een geïntegreerde lobbystrategie en wij begeleiden u van dag tot dag. Zeven dagen per week, op elk gewenst tijdstip. Ons advies is strategisch, praktisch en realistisch.

EPPA onderschrijft de gedragscode van de BVPA.

Een reactie plaatsen