Over EPPA

EPPA is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van public affairs en strategische communicatie. Al meer dan 40 jaar adviseren we onze opdrachtgevers hoe ze hun belangen effectief kunnen behartigen. Ons op maat gemaakte advies is strategisch, praktisch en realistisch.

Onze filosofie

EPPA is overtuigd van een geïntegreerde aanpak op het gebied van public affairs en strategische communicatie. Wij adviseren organisaties daarom in het gehele proces. Van het komen tot interne standpuntbepaling of het vertalen van wensen in concrete lobbydoelen of kernboodschappen tot het opstellen van een strategie en de praktische uitvoering hiervan. 

Onze aanpak

Wij doen dit vanuit de overtuiging dat u zelf de beste behartiger van uw belangen bent en dat onze rol er één is als adviseur en sparringpartner op de achtergrond. Alle EPPA-adviseurs beschikken over een breed scala aan kennis, expertise en achtergronden, maar met één gemene deler: een diepgaand inzicht in de politiek-bestuurlijke processen en besluitvorming. Uw kennis en onze politieke ervaring en intelligence zorgen voor een uitstekende positionering in het Haagse krachtenveld. 

Onze kernwaarden

  • BetrouwbaarheidAls oudste PA-kantoor van Den Haag gaan wij prat op onze betrouwbaarheid. U kunt altijd op ons rekenen, expertise gegarandeerd.
  • Maatwerk – One size fits all leidt zelden tot resultaat. Wij leveren maatwerk, omdat elk issue een unieke politiek-bestuurlijke context en krachtenveld kent.
  • Effectiviteit Wij praten onze opdrachtgevers niet naar de mond, maar adviseren realistisch-kritisch om de gewenste resultaten te behalen. 

Gedragscode

EPPA onderschrijft de gedragscode van de Beroepsvereniging voor Public Affairs (BVPA). Hiermee wordt beoogd duidelijk te maken wat politici, ambtenaren en journalisten kunnen verwachten van diegenen die het vak van public affairs uitoefenen.

Benieuwd wat EPPA voor uw bedrijf of (belangen)organisatie kan betekenen? Bekijk ons aanbod of maak kennis met ons team!