Nieuwspoort app

De Nieuwspoort-app is ontstaan uit een samenwerking tussen Nieuwspoort en EPPA. De Nieuwspoort-app bevat alle openbare contactgegevens van de leden van de Tweede Kamer en de Eerste Kamer. Via deze app wil EPPA bereiken dat de politiek dichter bij mensen komt te staan.

De Nieuwspoort App

Download hier de gratis app:


Download de Nieuwspoort App in de Appstore.Download de Nieuwspoort App in Google Play.

Over de Nieuwspoort App

 • Het Binnenhof
  In deze app vind je alle contactinformatie van de Eerste Kamerleden, Tweede Kamerleden en de informatie van de commissies in beide Kamers. In de app staat alle informatie weergegeven per politieke partij (fractie), per commissie en per Kamer. Ook de openbare informatie van de griffiers is gebundeld.
 • Ministeries
  Alle openbare contactinformatie van ministers en staatssecretarissen op 1 plek! Zowel twitterfeed, e-mailadressen en telefoonnummers zijn voor jouw gebruik gebundeld.
 • Nieuwspoort
  In het gedeelte over Nieuwspoort staan het weekmenu, de huidige agenda en alle informatie die je wilt weten over Nieuwspoort.
 • Favorieten
  In de app kun je zelf je favorieten aanvinken, waardoor je de voor jou belangrijkste Kamerleden en bewindspersonen snel terug kunt vinden.
 • Samenwerking
  De Nieuwspoort App is een samenwerking tussen Nieuwspoort en EPPA. EPPA is mede-initiatiefnemer van de Leerstoel Public Affairs aan de Universiteit Leiden/Campus Den Haag van de branchevereniging voor public affairs BVPA. Via deze app wil EPPA, samen met Nieuwspoort, voor iedereen, elke Nederlander, elke lobbyist of elk beginnend politicus, de openbare contactinformatie bundelen, zodat politiek dichter bij mensen komt te staan.Via de app kun je onze adviseurs bereiken via telefoon of e-mail, en meer informatie krijgen over onze diensten. De app bieden wij gratis aan als dienst voor iedereen, en is een extra tool voor mensen met een politieke interesse.

Een reactie plaatsen