Nieuwe Nieuwspoort-app: het Binnenhof onder je duim

Het Binnenhof onder je duim.

Dat biedt de nieuwe Nieuwspoort-app letterlijk en figuurlijk. De gratis te downloaden app is 16 september 2014 in Nieuwspoort gepresenteerd tijdens de traditionele Prinsjesdagborrel van VNO-NCW en MKB-Nederland.

De Nieuwspoort-app bevat alle openbare contactgegevens van de leden van de Tweede Kamer en de Eerste Kamer. Ook zijn in de app de openbare contactgegevens van alle bewindslieden van het huidige kabinet gebundeld.

Gebruikers kunnen gegevens van Kamerleden gemakkelijk vinden en dwarsverbanden leggen; van fractie of commissie naar individueel Kamerlid en andersom. Bij ieder Kamerlid staan de openbare contactgegevens vermeld. Gebruikers kunnen vanuit de app rechtstreeks de openbare telefoonnummers van Kamerleden bellen, een email sturen of hun twitter bekijken.

Nieuwspoort heeft in de app de agenda van onder meer de komende persconferenties staan, maar ook de faciliteiten die Nieuwspoort biedt en het menu.

Al met al heeft de nieuwe Nieuwspoort-app de bedoeling de volgers van het Binnenhof optimale service te bieden en de Haagse politiek dichterbij de samenleving te brengen.

De nieuwe app is een initiatief van het Nieuwspoort-bestuur in samenwerking met EPPA Politiek & Lobby / Strategische Communicatie te Den Haag en is te downloaden via www.eppa.nl/nieuwspoort of via de Apple App-store of Google Play Store.

Plaats een reactie