Jan Puts geassocieerd senior adviseur EPPA

Jan Puts is als geassocieerd senior adviseur het team van EPPA komen versterken. Puts zal zich vooral inzetten voor het uitbouwen van de Digital Public Affairs practice van EPPA. (Zie www.eppa.nl/diensten/digital-public-affairs/)
Jan Puts heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van overheidsbeleid, toezicht en politiek. Hij werkte voor uiteenlopende publieke instanties en bedrijven. Jan onderzoekt digital public affairs en zet inzichten van onderzoek om in de praktijk.
Jan studeerde af in de richting van Politieke Cultuur aan de Universiteit van Maastricht en Europese Studies aan de Universiteit Osnabrück. Daarnaast volgde hij postacademisch onderwijs op het gebied van Europees Mededingingsrecht aan King’s College in Londen en Internationale Politieke Economie aan de Universiteit van Londen.
Als ondersteuning van de public affairs doelstellingen levert EPPA zijn opdrachtgevers in toenemende mate advisering en werkzaamheden op het gebied van Digitale Public Affairs; een terrein waarop Jan Puts veel kennis en ervaring heeft.