EPPA verwelkomt twee nieuwe collega’s

Wegens de aanhoudende groei van onze werkzaamheden heeft EPPA onlangs twee nieuwe collega’s verwelkomd: Mohammed El Baroudi en Job Barnhoorn. Mohammed is begin oktober gestart en Job kort daarna.

Mohammed (1995) heeft Liberal Arts & Sciences gestudeerd en rondt momenteel zijn master Public Administration af aan Universiteit Leiden. Hij heeft ervaring met sociale mediakanalen opgedaan als Community Manager bij KPMG.

Job (1992) heeft European Studies gestudeerd en is momenteel bezig in de avonduren met zijn master Management in de Publieke Sector aan Universiteit Leiden. Hij heeft de afgelopen 5 jaar uitgebreide ervaring opgedaan met campagnes en politiek-strategische advisering bij een Tweede Kamerfractie en is landelijk actief voor diezelfde politieke partij.

Mohammed zal zich als researcher bezighouden met de politieke monitoring en daarnaast de adviseurs ondersteunen bij het adviseren van onze opdrachtgevers. Job zal zich als adviseur bezighouden met onze opdrachtgevers voorzien van advies op het gebied van public affairs en communicatie. EPPA wenst hen veel plezier en succes hierbij!