EPPA verwelkomt drie nieuwe medewerkers

Per maart 2022 zijn bij EPPA drie nieuwe medewerkers gestart: Suzanne Glimmerveen, Niels van Wees en Emma van der Tang. Welkom! Suzanne is gestart als researcher public affairs en een uitbreiding van ons politieke monitorteam. Ook zal zij de adviseurs gaan ondersteunen bij de dienstverlening aan onze klanten. Niels van Wees en Emma van der Tang zullen tot het zomerreces stagelopen bij EPPA: Niels op het vlak van public affairs en strategie en Emma gaat aan de slag bij onze strategische communicatie- en digital public affairs specialisten.

 

Suzanne Glimmerveen
Suzanne heeft zich gespecialiseerd in genderstudies en werkervaring opgedaan bij WO=MEN Dutch Gender Platform en een social impact start-up in Amsterdam. Bij dit laatste bedrijf deed zij kennis op van het lobby-proces waarna ze graag een overstap wilde maken naar een public affairs kantoor. Suzanne studeerde Politicologie aan de Stockholm Universiteit en beschikt over een master Nationalism, Ethnic Conflict and Development van de Universiteit Leiden. Ook heeft zij een jaar aan de Vrije Universiteit Berlijn gestudeerd.

Niels van Wees
Niels van Wees heeft een achtergrond in Sociale Geografie en Planologie (Universiteit van Utrecht). Gedurende zijn studie heeft hij zich steeds meer gericht op de politieke kant van het geografische vakgebied. Als gevolg van dit politieke aspect volgt hij momenteel een master Conflicts, Territories en Identities in Nijmegen. Niels hoopt bij EPPA meer te leren over hoe public affairs en lobby in de praktijk werken en hiermee ervaring op te doen.

Emma van der Tang
Emma van der Tang heeft een bachelor communicatiewetenschappen met een focus op (sociale) media en markt afgerond. Momenteel volgt ze twee masters: politieke communicatie en beïnvloedingscommunicatie. Emma heeft via vrijwilligerswerk ervaring opgedaan met communicatie tijdens haar taken als social media-adviseur, content creator, tekstschrijver en fondswerver. Daarnaast is zij actief als student assistent communicatie bij de Universiteit van Utrecht. Emma hoopt bij EPPA veel te leren over strategische communicatie en digital public affairs.

Het EPPA-team is blij met deze uitbreiding en we wensen Suzanne, Niels en Emma veel succes en plezier toe bij EPPA!