EPPA verwelkomt drie nieuwe medewerkers

Per september 2022 heeft EPPA drie nieuwe medewerkers verwelkomd: Daniel Mizere, Britt Geuting en Riezwaan Dinmahomed. Daniel is gestart als adviseur in ons communicatieteam. Riezwaan en Britt zullen het komende half jaar stage lopen bij EPPA: beide op het vlak van public affairs en strategie en Britt zal tevens een onderzoeksopdracht gerelateerd aan HR uitvoeren.

Daniel Mizere
Daniel Mizere werkte jarenlang als vertaler, waarna hij militair taalspecialist en groepscommandant werd bij de Koninklijke Luchtmacht. Binnen de luchtmacht groeide hij uiteindelijk door tot beleidsredacteur. Hij werkte als militair in binnen- en buitenland. Daniel studeerde Engelse, Franse en Nederlandse Taalkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven. Daarnaast beschikt hij over een master Journalistiek van de Vrije Universiteit Brussel. Hij zal zich bij EPPA dan ook volop inzetten op het gebied van communicatie.

Britt Geuting
Britt Geuting volgt een bachelor Bedrijfskunde. Afgelopen jaar heeft Britt twee minoren gevolgd: Management control, Change en Riskmanagement en Consultancy & Entrepreneurship. Daarnaast heeft zij bestuurservaring opgedaan bij studievereniging Nostro als vicevoorzitter waar ze onder andere verantwoordelijk was voor de acquisitie, het contact met partners in het bepalen van de nieuwe strategie. Britt kijkt uit om bij EPPA veel te leren over public affairs, lobby en consultancy in de praktijk.

Riezwaan Dinmahomed
Riezwaan Dinmahomed heeft een achtergrond in bestuurskunde en politicologie, waarin hij een master Governance & Management van Complexe Systemen volgt in Rotterdam. Het toegankelijk maken van de politieke informatiestromen voor een breed palet aan partijen en organisaties spreekt hem aan in het werk van EPPA. Een stage bij EPPA is voor hem een uitgelezen kans om aan de voorkant mee te doen aan het monitoren van de politiek van vandaag en morgen. Tijdens de stage kijkt hij uit naar het leren kennen van het reilen en zeilen in het alledaagse van de politiek.

 

Het EPPA-team is blij met deze uitbreiding en we wensen Daniel, Britt en Riezwaan veel succes en plezier toe bij EPPA!