EPPA Portal

Binnenkort gaat onze nieuwste dienst van start: de EPPA Portal. Hiermee komen wij tegemoet aan een veelgehoorde wens om een online omgeving aan te bieden ter uitbreiding van onze huidige politieke monitoring via e-mail. Binnen de EPPA Portal bieden wij u een aantal extra mogelijkheden voor de politieke monitor. Naast een overzicht van alle monitorberichten die u ontvangt, kunt u in de portal bijvoorbeeld dossiers bijhouden en nieuwsbrieven samenstellen.

Politieke monitor

De EPPA Portal is een online dashboard waar u alle berichten uit onze politieke monitor op één plek vindt. Berichten worden niet verwijderd, zodat de portal ook de taak van archief vervult. U kunt via de zoekbalk gemakkelijk in de berichten zoeken en daarnaast filteren op type, datum of dossier. Daarnaast kunt u ook opmerkingen plaatsen, alle bijlagen van een bericht in één keer downloaden, contact opnemen met EPPA of een bericht gemakkelijk delen met contacten binnen en buiten uw organisatie.

Dossiers

Overzicht houden en structuur aanbrengen in de grote informatiestroom aan berichten is soms lastig. Daarom biedt de EPPA Portal u de mogelijkheid om berichten toe te voegen aan zelf aan te maken dossiers. Denk bijvoorbeeld aan een dossier over een bepaald wetsvoorstel of een public affairs prioriteit.

Nieuwsbrieven

Met de EPPA Portal kunt u op een gemakkelijke wijze om nieuwsbrieven maken, op basis van de berichten uit EPPA’s politieke monitor. Deze nieuwsbrieven zijn geschikt voor verdere verspreiding binnen uw eigen organisatie, zodat iedereen op de hoogte is van het belangrijkste nieuws.

Ook altijd op de hoogte zijn van relevante politieke ontwikkelingen?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor een politieke monitor op maat.