EPPA organiseerde masterclass Vergezichten met Arco Timmermans

Op 14 maart 2016 organiseerde EPPA een masterclass Public Affairs met Arco Timmermans, hoogleraar Public Affairs aan de Universiteit van Leiden. Door het interessante betoog en de actieve inbreng van de aanwezige relaties van EPPA is het een zeer interessante avond geworden.

Het thema van de avond was ‘de versnippering van de politiek’ en de gevolgen daarvan voor de belangenbehartiging van organisaties. Onder leiding van Arco Timmermans leidde dit tot een geanimeerde discussie en gedachtewisseling over hoe om te gaan met dit lastige fenomeen.

Tijdens de bijeenkomst zijn onder dit thema onderwerpen als het veranderende politieke landschap, de veranderende stijl van politiek bedrijven, de wens tot versimpeling van issues, de nieuwe stakeholders en de veranderende dynamiek van issues uitvoerig aan de orde geweest.

De wetenschappelijke inzichten van de professor en de praktische oplossingen van EPPA boden de aanwezigen duidelijke meerwaarde. Tot aan de zomer staan nog twee masterclasses gepland.

IMG_3937