EPPA biedt nu ook interim-oplossingen en organisatieadvies

Sinds juni 2019 heeft EPPA zich versterkt met Arjen van Berkel. Arjen is een oude bekende van EPPA en werkte eerder bij ons als adviseur tussen 2011 en 2017. Na twee jaar bij het Interprovinciaal Overleg (IPO) heeft hij ervoor gekozen om terug te keren bij EPPA om de dienstverlening op het gebied van interim-oplossingen en organisatieadvies over belangenbehartiging verder uit te bouwen.

Arjen is vanaf heden dan ook beschikbaar voor interim- en adviesopdrachten. Hij is een ervaren consultant op het gebied van organisatieadvies, politiek-bestuurlijke en strategische advisering en public affairs. Veel ervaring heeft hij binnen gemeentelijke en provinciale overheden en de Rijksoverheid. Daarnaast heeft Arjen veel expertise opgebouwd op het gebied van de gezondheidszorg. Arjen is beschikbaar voor onder meer het volgende type opdrachten:

–              organisatieadviseur voor overheden, maatschappelijke organisaties of bedrijven die hun belangenbehartiging verder willen ontwikkelen of verbeteren;
–              strategisch beleids- of bestuursadviseur in een politiek-bestuurlijke omgeving;
–              interim-adviseur op het gebied van public affairs, lobby of belangenbehartiging;
–              bestuurs- of directiesecretaris; of
–              project- of programmamanager.