Politieke monitor

EPPA Politiekadvies, lobby en strategische communicatie Den Haag
  • Ben ik helemaal op de hoogte van wat er in Den Haag speelt rondom mijn onderwerp?
  • Wat zijn de laatste voornemens van de minister in mijn sector?
  • Wat vinden de politieke partijen in de Tweede Kamer van deze voornemens?

Altijd op de hoogte

Wie effectief zijn belangen wil behartigen, moet precies weten wat de laatste ontwikkelingen zijn. Met onze politieke monitor houden we u vrijwel realtime op de hoogte van wat er speelt in politiek Den Haag en Brussel. Wij stellen een agenda voor u op van relevante debatten in de Tweede en Eerste Kamer. Zo weet u altijd wat er gaande is en kunt u anticiperen om uw belangen zo effectief mogelijk te behartigen. Ook ontvangt u de voor uw organisatie relevante informatie uit openbare bronnen van politieke stakeholders, waarbij we breder kijken dan ministeries en Kamers.

Relevant en snel

EPPA selecteert voor u de relevante Kamerbrieven (beleidsstukken en wetsvoorstellen), moties, amendementen, schriftelijke vragen, maar bijvoorbeeld ook persberichten en weblogs van politieke partijen of werkgevers- en werknemersorganisaties. Direct na openbaarmaking brengen we u op de hoogte. Wij volgen dagelijks parlementaire debatten, stemmingen, het vragenuur en procedurevergaderingen. Desgewenst schuift één van ons voor u aan bij een debat in de Tweede Kamer waar uw onderwerp ter sprake komt.

Bepaal zelf hoe u de politieke monitor ontvangt

U bepaalt zelf in welke vorm u de politieke monitor wilt ontvangen. Bijvoorbeeld direct per mail inclusief duiding van de inhoud en de processtatus van het bericht. U kunt er ook voor kiezen om een dagelijks of wekelijks nieuwsoverzicht te ontvangen. Dit overzicht kan ook opgemaakt worden in de huisstijl van uw organisatie. De informatiestroom wordt geredigeerd zodat het periodieke overzicht in een heldere, duidelijke taal is opgesteld en intern in uw organisatie verspreid kan worden.

Plaats een reactie