Skip to content

Public affairs en de Week van de Circulaire Economie

Vandaag eindigt de landelijke Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week vroegen overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties aandacht voor de circulaire economie binnen onze samenleving. Immers, de steeds complexere wet- en regelgeving rondom circulariteit heeft nu al een impact op de koers van het veel bedrijven, multinationals en maatschappelijke organisaties. 

Voor diverse opdrachtgevers heeft EPPA de Week van de Circulaire Economie nauwgezet gevolgd. Het einddoel? Opdrachtgevers informeren over de verplichtingen, uitdagingen én kansen die een circulaire economie met zich meebrengt. Uiteraard was daarbij het leggen van de juiste contacten onmisbaar. Organisaties die midden in de samenleving staan, zijn immers gebonden aan de spelregels die beleidsmakers opstellen. De Week van de Circulaire Economie was dan ook vooral een periode waarin organisaties en beleidsmakers elkaar konden vinden en ervaringen konden uitwisselen. 

Bij EPPA begrijpen we de cruciale rol van public affairs voor het bevorderen van haalbare doelstellingen voor onze opdrachtgevers. Door hen te informeren en te adviseren over wat de circulaire economie voor hen betekent, draagt EPPA bij aan de toekomstbestendige doelen van verschillende organisaties. Uiteraard hebben onze adviseurs hun kennis en ervaring gedeeld met onze opdrachtgevers tijdens de Week van de Circulaire Economie. Echter, het blijft niet bij deze week. Ook in de toekomst staan onze adviseurs klaar om opdrachtgevers te adviseren over alle politieke uitdagingen van vandaag en morgen. 

Ontdek andere berichten:

De Impact van een Extraparlementair Kabinet: Inzichten van Nora van Elferen bij WNL Haagse Lobby

Gisteravond gaf Partner bij EPPA, Nora van Elferen, haar visie op de gevolgen van een mogelijk extraparlementair kabinet op public affairs bij WNL Haagse Lobby op NPO Radio 1. Welke
Lees meer

Nacht van de Lobbyist

EPPA heeft de kennis in huis! Die kennis konden verschillende collega’s vorige week etaleren tijdens de Nacht van de Lobbyist, georganiseerd door de Public Affairs Academie en de Universiteit Leiden. Tijdens de Nacht van
Lees meer

Joep Kievits versterkt team EPPA

Joep Kievits (39) is per 1 januari 2024 aangetreden als managing consultant/senior adviseur en lid van het managementteam van EPPA. Joep komt van het Haagsche public affairs bureau IvCB, waar
Lees meer

Nora van Elferen nieuwe partner EPPA

Nora van Elferen (30) wordt per 1 januari 2024 partner (mede-eigenaar) van het advieskantoor voor public affairs en strategische communicatie EPPA in Den Haag. Tegelijkertijd treedt Rob Sebes terug als
Lees meer

BNR Lobbypanel met Nora van Elferen: zorgcontractering, huursector en groene waterstof

Afgelopen week was Nora van Elferen te gast bij het BNR Lobbypanel met Ireen Boon, onder leiding van Thomas van Zijl op locatie bij de Precisie Beurs in de Brabanthallen.
Lees meer

EPPA verwelkomt twee nieuwe gezichten

Veronique Martens Adviseur Public Affairs Stijn Hoevenaar Junior Adviseur Public Affairs Recent hebben Stijn Hoevenaar en Veronique Martens ons team versterkt. 3 vragen aan deze nieuwe EPPA-adviseurs! Wat neem je
Lees meer