Skip to content

EPPA verwelkomt twee nieuwe gezichten

Foto veronique

Veronique Martens

Adviseur Public Affairs
Foto website[81]

Stijn Hoevenaar

Junior Adviseur Public Affairs

Recent hebben Stijn Hoevenaar en Veronique Martens ons team versterkt. 3 vragen aan deze nieuwe EPPA-adviseurs!

Wat neem je mee naar EPPA?

Stijn: Met een academische achtergrond in Chinastudies en International Relations heb ik allereerst ervaring opgedaan in een internationale werkomgeving, zoals de EU-delegatie in Hong Kong en WorldPride. Daarna heb ik ook nog gewerkt bij de belangenbehartigingsafdeling van de VNG.

Veronique: Mijn passie voor maatschappelijke vraagstukken begon tijdens mijn studie European studies, waarna ik werkervaring opdeed bij verschillende NGO’s. Zo was ik eerder PA-adviseur bij een organisatie die zich inzet voor mensen met een arbeidsbeperking.

Wat zijn je eerste indrukken?

Stijn: EPPA is een fijn kantoor waar iedereen met elkaar samenwerkt om onze opdrachtgevers het beste te kunnen informeren en adviseren over hun belangenbehartiging, stakeholdermanagement en strategische communicatie. Het is een hecht team waar ook ruimte is voor een praatje en een borrel.

Veronique: Ik val met mijn neus in de boter in deze boeiende verkiezingstijd en ik geniet van de gesprekken over politiek met collega’s en klanten. 

Waar kijk je naar uit?

Stijn: Ik kijk ik ernaar uit om met mijn ervaring en enthousiasme bij te dragen aan boeiende projecten en nog meer te leren over public affairs en strategische communicatie.

Veronique: Ik kijk er enorm naar uit om mijn ervaring en toewijding aan maatschappelijke vraagstukken in te zetten bij EPPA. Laten we samen mooie projecten aangaan en successen vieren!

We kijken ook nog verder naar de toekomst en zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde professionals om ons team te versterken voor de functies van Communicatiestrateeg en Adviseur communicatie.

Ontdek andere berichten:

BNR Lobbypanel met Nora van Elferen: zorgcontractering, huursector en groene waterstof

Afgelopen week was Nora van Elferen te gast bij het BNR Lobbypanel met Ireen Boon, onder leiding van Thomas van Zijl op locatie bij de Precisie Beurs in de Brabanthallen.
Lees meer

CPB-Doorrekeningen: Belang en Betekenis

Terwijl de doorrekening van verkiezingsprogramma’s door het CPB een fundamenteel onderdeel is geworden van het Nederlandse politieke proces, blijft het debat over de waarde en relevantie ervan voor kiezers onverminderd
Lees meer

Debattaal: driemaal is scheepsrecht

Het is verkiezingstijd en dus regent het verkiezingsdebatten. Met nog twee weken te gaan tot miljoenen rode potloodjes de koers van het land hertekenen, proberen kandidaten van alle partijen zoveel
Lees meer

Senior adviseur Nora van Elferen deelt inzichten bij BNR Lobbypanel

Deze week was onze senior adviseur Nora van Elferen weer te gast bij het BNR Lobbypanel. Afgelopen woensdag deelde Nora haar kennis en inzichten over politiek en diverse vormen van
Lees meer

Studenten Bestuurskunde op bezoek bij EPPA

Gisteren brachten zo’n 30 studenten bestuurskunde van de Avans Hogeschool een bezoek aan EPPA in Den Haag. Dankzij dit bezoek kregen studenten meer inzicht in de wereld van public affairs,
Lees meer

Prinsjesdag 2023

Vandaag om 13:15 sprak Koning Willem-Alexander de jaarlijkse Troonrede uit, traditiegetrouw op Prinsjesdag. Dit jaar had de koning opmerkelijk veel aandacht voor onderwerpen die ook in de politiek steeds meer
Lees meer