Skip to content

EPPA verwelkomt twee nieuwe gezichten

Foto veronique

Veronique Martens

Adviseur Public Affairs
Foto website[81]

Stijn Hoevenaar

Junior Adviseur Public Affairs

Recent hebben Stijn Hoevenaar en Veronique Martens ons team versterkt. 3 vragen aan deze nieuwe EPPA-adviseurs!

Wat neem je mee naar EPPA?

Stijn: Met een academische achtergrond in Chinastudies en International Relations heb ik allereerst ervaring opgedaan in een internationale werkomgeving, zoals de EU-delegatie in Hong Kong en WorldPride. Daarna heb ik ook nog gewerkt bij de belangenbehartigingsafdeling van de VNG.

Veronique: Mijn passie voor maatschappelijke vraagstukken begon tijdens mijn studie European studies, waarna ik werkervaring opdeed bij verschillende NGO’s. Zo was ik eerder PA-adviseur bij een organisatie die zich inzet voor mensen met een arbeidsbeperking.

Wat zijn je eerste indrukken?

Stijn: EPPA is een fijn kantoor waar iedereen met elkaar samenwerkt om onze opdrachtgevers het beste te kunnen informeren en adviseren over hun belangenbehartiging, stakeholdermanagement en strategische communicatie. Het is een hecht team waar ook ruimte is voor een praatje en een borrel.

Veronique: Ik val met mijn neus in de boter in deze boeiende verkiezingstijd en ik geniet van de gesprekken over politiek met collega’s en klanten. 

Waar kijk je naar uit?

Stijn: Ik kijk ik ernaar uit om met mijn ervaring en enthousiasme bij te dragen aan boeiende projecten en nog meer te leren over public affairs en strategische communicatie.

Veronique: Ik kijk er enorm naar uit om mijn ervaring en toewijding aan maatschappelijke vraagstukken in te zetten bij EPPA. Laten we samen mooie projecten aangaan en successen vieren!

We kijken ook nog verder naar de toekomst en zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde professionals om ons team te versterken voor de functies van Communicatiestrateeg en Adviseur communicatie.

Ontdek andere berichten:

De Impact van een Extraparlementair Kabinet: Inzichten van Nora van Elferen bij WNL Haagse Lobby

Gisteravond gaf Partner bij EPPA, Nora van Elferen, haar visie op de gevolgen van een mogelijk extraparlementair kabinet op public affairs bij WNL Haagse Lobby op NPO Radio 1. Welke
Lees meer

Public affairs en de Week van de Circulaire Economie

Vandaag eindigt de landelijke Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week vroegen overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties aandacht voor de circulaire economie binnen onze samenleving. Immers, de steeds complexere
Lees meer

Nacht van de Lobbyist

EPPA heeft de kennis in huis! Die kennis konden verschillende collega’s vorige week etaleren tijdens de Nacht van de Lobbyist, georganiseerd door de Public Affairs Academie en de Universiteit Leiden. Tijdens de Nacht van
Lees meer

Joep Kievits versterkt team EPPA

Joep Kievits (39) is per 1 januari 2024 aangetreden als managing consultant/senior adviseur en lid van het managementteam van EPPA. Joep komt van het Haagsche public affairs bureau IvCB, waar
Lees meer

Nora van Elferen nieuwe partner EPPA

Nora van Elferen (30) wordt per 1 januari 2024 partner (mede-eigenaar) van het advieskantoor voor public affairs en strategische communicatie EPPA in Den Haag. Tegelijkertijd treedt Rob Sebes terug als
Lees meer

BNR Lobbypanel met Nora van Elferen: zorgcontractering, huursector en groene waterstof

Afgelopen week was Nora van Elferen te gast bij het BNR Lobbypanel met Ireen Boon, onder leiding van Thomas van Zijl op locatie bij de Precisie Beurs in de Brabanthallen.
Lees meer